Inchirieri auto la:
0040/259/224422, 0040/744/900126
RO | EN

Despre noi - Fan Rent a Car Oradea

Centrul de inchirieri auto " Fan"- Rent a Car Oradea este cel mai mare grup de firme din Oradea care activeaza in domeniul transporturilor. Dispunem de o importanta flota de autoturisme si autoutilitare de marfa si persoane care sunt folosite pentru activitatea de rent a car. Totodata suntem societatea care detine cel mai mare parc de taximetre din Oradea.

La aceasta ora in Oradea Centrul de inchirieri auto "Fan "- Rent a Car are cea mai calitativa oferta in domeniul inchirierilor de autoturisme si autoutilitare de marfa si persoane la un excelent raport pret-calitate. Oferta noastra de inchiriere acopera toata clasa de autoturisme incepand cu cele mai ieftine pana la cele de lux. Oferim o gama variata de servicii la cerere sau incluse in oferta, servicii prestate de un personal calificat cu experienta notabila in domeniul auto si nu numai.

Oferim in sistem rent a car o gama variata de masini de inchiriat, auto de inchiriat incepand de la clasa mini, pana la clasa lux gata sa satisfaca cei mai exigenti clienti de Rent a Car fie persoane fizice sau companii.

Acum inchiriere cu predare si ridicare din Aeroport Oradea. 

 

 

Contact

SC AUTO RENT SRL

ORADEA ROMANIA

Str. Mestesugarilor nr.12


Tel: 0040/744/900126
Fax: 0040/259/224422

E-mail: rezervari@oradearentacar.ro